Együtt a sikerért

Velünk egyszerű az arbitrázs üzlet!

Rólunk

Már több, mint 5 éve kizárólag a következő témákkal foglalkozunk: Bitcoin, Blockchain, Mining (bányászás), Trading (kereskedés). Többszáz előadás keretében többezer embert tanítottunk eddig és egyengettük útjukat az anyagi függetlenség felé.
 
Miért vagyunk megbízhatóak? Mert a mi közösségünk több, mint csak egy üzleti lehetőség. A csapatunk minden tagja különleges és mindannyian azonos értékrendet képviselünk. 
 
Ma szeretnénk Önnek bemutatni az arbitrázs-kereskedést, illetve üzleti partnerünket, aki ehhez az egyedülálló lehetőséget biztosítja.

Mit jelent az arbitrázs-kereskedés?


Az arbitrázs egy pénzügyi szakkifejezés. Alapvetően arról van szó, hogy a kereskedő kihasználja azokat az általa ismert árkülönbségeket, melyek azonos időben a különböző kereskedelmi piacokon megjelennek. Ez egyben azt is jelenti, hogy számára ez az üzlet teljesen kockázatmentes. Pontosan tudja, hogy milyen árfolyamon vásárol meg egy adott árut az egyik piacon és mekkora nyereséggel tudja ugyanezt egy másik piacon eladni.  

Az arbitrázs-kereskedés ezáltal az egyik legbiztonságosabb kereskedési forma, aminek szinte semmilyen kockázata nincs. A kereskedő az előnyére fordítja a birtokába jutott információkat és ezáltal szabályozza is a különböző piacokat, hiszen a kereslet-kínálat folyamatos változása kiegyenlíti az eltérő árfolyamokat a különböző piaci helyszíneken.    

Miért az arbitrázs-kereskedelem?


"Arbitrázs kereskedelem során alapvetően olyan üzletről beszélhetünk, ahol az egyes árfolyam-, ár-, ill. kamatkülönbségek nyereséghez vezetnek. Szabály szerint az arbitrázs típusú üzletek nagyon alacsony, vagy semmilyen kockázattal nem járnak. "

"Az arbitrázs-kereskedés az a típusú kereskedés a gazdaságban, amely nyereség szerzés céljából, kockázat nélkül kihasználja az árfolyam-, kamat-, ill. árkülönbözeteket amelyek azonos időben, különböző piaci helyszíneken léteznek. Ezzel ellentétes a spekuláció, amely ugyanezeket a különbségeket (árfolyam, ár, kamat) egy adott időintervallumon belül kívánja kihasználni és ezzel abszolút a kockázatra játszik. "

Termékpartnerünk, a Jubilee ACE

Ki is a Jubilee ACE? 

A Jubilee Ace Limited hagyományos arbitrázs kereskedelemmel kezdte a pályafutását és eleinte csak nyersanyagokkal kereskedett a különböző tőzsdei piacokon. Ezt a tevékenységét később kibővítette a sportfogadásokkal és a kriptovaluta kereskedelemmel. Egy modern és fejlett adatelemző cég, amely a világon mindenhol valamennyi ágazatban az arbitrázs lehetőségekre specializálódott. Bizonyíthatóan pozitív mérleggel és sikeres üzleti modellel a Jubilee Ace arra irányítja a figyelmét, hogy a pénzügyi ágazatot pozitívan befolyásolja, ill. szeretne vezető pozícióba kerülni az arbitrázs-kereskedelem platformján. 


A Jubilee Ace Limited-et 2018-ban 50 millió US-Dollár tőkével alapították és világszerte több leányvállalatot, ill. irodát tart számon.

Mivel foglalkozik a Jubilee ACE?

A pénzügyi világban az arbitrázs egy olyan eszköz, amely a különböző vagyoni értékek vagy pozíciók egyidejű vételével és eladásával foglalkozik, hogy a két ügylet közötti árkülönbségből haszonra tegyen szert. A Jubilee ACE jelen pillanatban a következő piacokon tevékenykedik: 

Áruk arbitrázsa: az egymással kölcsönös viszonyban álló termékek, mint pl. az arany és a nyersolaj, pontos nyomon követése, ill.  ezekre vonatkozó konkrét, nyereséggel járó kereskedési megbízások adása.    

Kriptovaluták arbitrázsa: kriptovaluták vétele és eladása, pl. Bitcoint veszünk egy tőzsdén és egy másikon haszonnal adjuk el.  

Sport arbitrázs: az a folyamat, melynek során fogadásokat kötünk egy adott sporteseményre minden lehetséges variációban úgy, hogy az ügylet végén az eredménytől függetlenül mindenképpen az előre kiszámított nyereséget realizáljuk.

Miben különbözik a Jubilee ACE a többi piaci szereplőtől?

Az ACE Quantum Univeral Arbitrage (AQUA) egy a legmodernebb technológiát alkalmazó adatkonszolidáló- és elemző program, melyet az alapító tagok kifejezetten arra fejlesztettek, hogy a világpiacon adott időben létező adatokat összegyűjtse és ezek segítségével a Jubilee ACE nevében ügyleteket bonyolítson. 
 
Az AQUA 3 fő piaci szektorból gyűjti össze a nyereséget hozó kereskedési- és arbitrázs-koncepciókat: nyersanyag, sport és kriptovaluták. 


Miként dolgozik az arbitrázs-rendszer?

A rendszer 7 napon át 24 órában működik. 
 
Az egész világon bevethető a legjobb arbitrázs-kombinációk kiszűrésére, ill. a kereskedés lebonyolítására. 
 
Egy rendszer nagyon alacsony kockázattal és magas teljesítménnyel. 
 
A kereskedés 100 %-ban automatizált. 

Mi olyan különleges a Jubilee ACE arbitrázs platformjában?

A Jubilee ACE által fejlesztett AQUA arbitrázs-rendszer egy a világ minden arbitrázs piacán bevethető, teljeskörű és minden ágazatra kiterjedő arbitrázs-platform.

Ez a platform egy biztos pont és garancia arra, hogy a Jubilee ACE a folyamatosan bővülő ügyfélkörének nyereséget hozó arbitrázs-ügyleteket tud felkínálni.  

Milyen hozamokkal lehet számolni?

A várható nyereség nagysága függ a különböző kampányokba befizetett összeg nagyságrendjétől. 100.000 USD felett minden kampány nyitva áll a résztvevő előtt és ebben az esetben a várható havi hozam nagyságrendje 7,50 % és 10,50 % között mozog.

Kriptovaluta-arbitrázs

Egy kriptovaluta-kampány hossza 5-6 nap. A befizetett összegtől függően ezalatt az 5-6 nap alatt akár 3 %-os nyereség is elérhető.

Sport-arbitrázs

Egy sport-kampány hossza 5-6 nap. A befizetett összegtől függően ezalatt az 5-6 nap alatt akár 3 %-os nyereség is elérhető.

Nyersanyag-arbitrázs

Egy nyersanyag-kampány hossza 10 nap. A befizetett összegtől függően ezalatt a 10 nap alatt 3% és 5% közötti nyereség is elérhető.

Első lépések!

Amennyiben Ön meggyőződött a Jubilee ACE által felkínált lehetőségről és további információkra kíváncsi, akkor kérem, vegye fel a kapcsolatot azzal a személlyel, aki ezt az információs oldalt elküldte Önnek. Nagyon örülnénk, ha hamarosan Önt is nagyszerű közösségünk tagjaként üdvözölhetnénk! A mielőbbi viszontlátásra!
 
Az Ön
TC-Trading.Club-Csapata