Μαζί στην επιτυχία

Εμείς κάνουμε το Arbitraging εύκολη υπόθεση!

Για εμάς!

Εδώ και πέντε χρόνια ασχολούμαστε αποκλειστικά με τα θέματα Bitcoin, Blockchain, Mining και Trading. Σε πάνω από 100 διαλέξεις εκπαιδεύσαμε χιλιάδες ανθρώπους να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. 

Γιατί μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς? Επειδή η κοινότητά μας είναι κάτι περισσότερο από μια επιχείρηση. Κάθε άτομο στην ομάδα μας είναι μοναδικό και όλοι έχουμε τις ίδιες αξίες.

Σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το Arbitrage Trading και τον συνεργάτη μας σε αυτόν τον τομέα.

Τι είναι το Arbitrage Trading?


Το Arbitrage είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στον κόσμο των οικονομικών. Με απλά λόγια μπορούμε να πούμε πως το arbitrage είναι η εκμετάλλευση των διαφορών τιμών που επικρατούν ταυτόχρονα σε διαφορετικές τοποθεσίες ή χώρους διαπραγμάτευσης και είναι γνωστές στον έμπορο (Trader). Αυτό σημαίνει επίσης πως δεν υπάρχει κίνδυνος για αυτόν κατά τη διαπραγμάτευση. Γνωρίζει σε ποια τιμή μπορεί να αποκτήσει ένα προϊόν και σε ποια τιμή μπορεί να το μεταπωλήσει με κέρδος.
 
Το Arbitrage Trading είναι τελικά η ασφαλέστερη μορφή διαπραγμάτευσης, η οποία συνήθως σχετίζεται με πολύ μικρό ή καθόλου κίνδυνο. Ο έμπορος εκμεταλλεύεται το πλεονέκτημα των πληροφοριών του και έτσι διασφαλίζει επίσης τη ρύθμιση των αγορών, καθώς οι τιμές στη συνέχεια προσαρμόζονται λόγω αλλαγής προσφοράς και ζήτησης στις διάφορες αγορές (τοποθεσίες).

Γιατί το Arbitrage Trading?

Στην οικονομία, το arbitrage είναι η εκμετάλλευση της τιμής, των τόκων ή των διαφορών τιμών χωρίς κίνδυνο, ταυτόχρονα σε διαφορετικές τοποθεσίες με σκοπό τη λήψη κερδών. Το αντίθετο της κερδοσκοπίας που εκμεταλλεύεται αυτές τις διαφορές εντός συγκεκριμένης χρονικής περιόδου και συνεπώς σχετίζεται με κινδύνους. "(WikipediA) 


Ο συνεργάτης μας Jubilee ACE 

Ποια είναι η Jubilee ACE? 

Η Jubilee Ace είναι μια εταιρεία τεχνολογίας και πληροφοριών που λειτουργεί arbitrage και προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα λογισμικού υψηλής ποιότητας για "arbitraging with cryptocurrencies".

 Η Jubilee Ace Limited ξεκίνησε με παραδοσιακές συναλλαγές arbitrage σε εμπορεύματα (πρώτες ύλες) στα χρηματιστήρια προτού στραφεί στο  arbitrage  στα αθλητικά και στα κρυπτονομίσματα. 

Πρόκειται για μια σύγχρονη και προηγμένη εταιρεία ανάλυσης δεδομένων που ειδικεύεται σε ευκαιρίες μεταξύ βιομηχανιών arbitrage σε όλο τον κόσμο. Με ένα αποδεδειγμένα θετικό ιστορικό και ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, η Jubilee Ace είναι προσανατολισμένη να επηρεάσει θετικά τον χρηματοοικονομικό κλάδο και θέλει να αποκτήσει τη θέση της κορυφαίας εταιρείας arbitrage στον κόσμο.

Τι κάνει η Jubilee ACE?

Στον οικονομικό κόσμο, το arbitrage είναι ένα εργαλείο που αναφέρεται στην ταυτόχρονη αγορά και πώληση περιουσιακών στοιχείων ή θέσεων, προκειμένου να επωφεληθεί από τη διαφορά τιμής μεταξύ των δύο. Η Jubilee ACE δραστηριοποιείται σήμερα στις ακόλουθες αγορές:
 
Το Αrbitrage σε πρώτες ύλες: περιλαμβάνει στενή παρακολούθηση συσχετισμένων προϊόντων, όπως: χρυσός και πετρέλαιο και τοποθετεί εντολές συναλλαγών και για τα δύο προϊόντα για να εγγυηθεί κέρδος

Το Αrbitrage κρυπτονομισμάτων: περιλαμβάνει την αγορά ενός κρυπτονομίσματος, όπως πχ. το Bitcoin σε ένα ανταλλακτήριο και την πώληση του σε ένα άλλο σε υψηλότερη τιμή για να αποκτηθεί κέρδος.

Το Sport Αrbitrage (αθλητικά): είναι η διαδικασία στοιχήματος σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός αθλητικού γεγονότος, έτσι ώστε να υπάρχει κέρδος στο τέλος του αγώνα. 

Τι διακρίνει το Jubilee ACE από τους ανταγωνιστές?

Αναπτύχθηκε από τους ιδρυτές, το ACE Quantum Universal Arbitrage (AQUA) το οποίο είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα ενοποίησης και ανάλυσης δεδομένων που εξάγει δεδομένα από όλο τον κόσμο και τα εκτελεί χρησιμοποιώντας αλγόριθμους Jubilee ACE.
 
 Η AQUA αναπτύσσει επικερδείς συναλλαγές arbitrage για 3 εξειδικευμένους τομείς - ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ και ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ 


Πώς λειτουργεί το σύστημα arbitrage?

Το σύστημα λειτουργεί 24/7.
 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως για σάρωση και εκτέλεση των καλύτερων συνδυασμών arbitrage.
 
Είναι ένα σύστημα χαμηλού κινδύνου και υψηλής απόδοσης.
 
Οι συναλλαγές είναι 100% αυτοματοποιημένες.

Τι ξεχωριστό έχει η πλατφόρμα Jubilee ACE arbitrage? 

Το σύστημα AQUA το οποίο αναπτύχθηκε από την Jubilee ACE είναι μια πλατφόρμα arbitrage που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις αγορές.

 Ένα από τα βασικότερα σημεία το οποίο δίνει την εγγύηση ότι η Jubilee ACE θα είναι σε θέση να προσφέρει κερδοφόρες καμπάνιες arbitrage για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών της. 

Τι μερίσματα μπορώ να περιμένω?


Το ποσό των μερισμάτων για τις αντίστοιχες καμπάνιες εξαρτάται από το ποσό των χρημάτων που πληρώθηκαν. Από 100.000 USD, έχετε πρόσβαση σε όλες τις καμπάνιες. Σε αυτήν την περίπτωση, το προβλεπόμενο μηνιαίο μέρισμα κυμαίνεται μεταξύ 7,50% και 10,50%.

Arbitrage κρυπτονομισμάτων

Η διάρκεια μιας καμπάνιας κρυπτονομισμάτων διαρκεί 5-6 ημέρες. Ανάλογα με το ποσό των χρημάτων που πληρώθηκαν, μπορούν να επιτευχθούν μεικτά μερίσματα έως και 3,0% * εντός αυτών των 5-6 ημερών.

Sport Arbitrage

Η διάρκεια μιας αθλητικής καμπάνιας είναι 5-6 ημέρες. Ανάλογα με το ποσό των χρημάτων που πληρώθηκαν, μπορούν να επιτευχθούν εντός αυτών των 5-6 ημερών μεικτά μερίσματα έως και 3,0% * 

Arbitrage πρώτες ύλες

Η διάρκεια μιας καμπάνιας πρώτων υλών είναι 10 ημέρες. Ανάλογα με το ποσό των χρημάτων που καταβλήθηκαν, μπορούν να επιτευχθούν εντός αυτών των 10 ημερών τα μικτά μερίσματα μεταξύ 3% * και 5% *

* Τα μερίσματα που αναφέρονται εδώ είναι ακαθάριστα μερίσματα. Τα καθαρά μερίσματα καταβληθούν αφού αφαιρεθεί πρώτιστος το τέλος aqua (30%).

Τα πρώτα βήματα!

- Άνοιγμα ενός δωρεάν λογαριασμού στην Jubilee ACE

- Πληρωμή του επιθυμητού ποσού σε Bitcoin

- Από 1.000 USD  - έως κανένα όριο

- Επιλογής μιας ή περισσότερων καμπανιών

- Παρακαλούμε να επικοινωνήσετέ με το πρόσωπο που σας έδωσε τις συγκεκριμένες  πληροφορίες.  


Εάν οι ικανότητες της Jubilee ACE σας έπεισαν και θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το άτομο από το οποίο λάβατε αυτήν την ενημέρωση. Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στη μεγάλη μας κοινότητα. Τα λέμε σύντομα.
 
 Το δικό σου
 TC-Trading.Club-Team